Härra Peabody ja Sherman (Mr. Peabody and Sherman)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härra Peabody ja Sherman (Mr. Peabody and Sherman)
Härra Peabody ja Sherman (Mr. Peabody and Sherman) Foto: Kultuurikava.ee

Härra Peabody on ärigeenius, leiutaja, teadlane, Nobeli preemia laureaat, toidugurmaan, kahekordne olümpiamedalist, lugupeetud arvamusliider ning juhtumisi ka... koer. Üht oma suurimat leiutist peab aga härra Peabody kogu ülejäänud maailma eest salajas hoidma. Selleks leiutiseks on masin nimega WABAC, mille abil tema ja ta inimlapsest adopteeritud poeg Sherman rändavad tihtilugu ajas tagasi, et kogeda vahetult ajaloo pöördelisi sündmusi ning kasutada võimalust suhelda kuulsate inimestega, kes on maailma kujunemisloos mänginud tähtsat rolli.



Kui aga Sherman ühel mitte just kõige ilusamal päeval ajarändamise kirjutamata reegleid rikub, peavad meie kaks ebatõenäolist kangelast tegema kõik endast oleneva, et meie planeedi ajalugu püsiks muutumatuna. Vastasel juhul ei seisa nad silmitsi lihtsalt kihvakeeratud minevikuga, vaid ohtu satub ka kogu maailma tulevik... Algab võidujooks ajaga, mille muudab keeruliseks seegi asjaolu, et ajarännakutesse on kistud kaasa ka Shermani klassiõde Penny, kellega poisil just kõige parem läbisaamine ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles