Nukuteater otsib kapten Granti lapsi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KAPTEN GRANTI LAPSED
KAPTEN GRANTI LAPSED Foto: Kultuurikava.ee

Nukuteater korraldab tänavu suvel Lennusadamas publiku ette jõudva suure vabaõhulavastuse «Kapten Granti lapsed» peaosatäitjate leidmiseks rollikonkursi, kus otsitakse poissi ja neidu kehastama kapten Granti lapsi Robertit ja Maryt.

Roberti osasse otsib teater poissi vanuses 10–14 ja Mary osasse neidu vanuses 14–18. Osatäitjate valimine toimub kahe vooru alusel. Esimene voor toimub teatris 26.–28. veebruarini ning teine voor 2.–3. märtsini. Kandidaatidel tuleb ette valmistada luule- või proosatekst pikkusega kuni 3 minutit. Konkursil osalemine eeldab, et kandideerijatel on võimalik osaleda lavastuse proovides mais, juulis ja augustis ning etendustel augustis ja septembris 2014 Tallinnas.

Kolmapäeval olid castingul  tütarlapsed, Mary rolli soovis umbes 80 piigat. Nõmme Gümnaasiumis õppiv Roos-Marie ja Mustamäe Gümnaasiumi tüdruk Viktoria läksid lavale esimeste seas ja olid pärast castingut elevil - näitlemisega tutvust teinud piigadel polevat see see sugugi esimene kord koos rollile kandideerimas käia. Mary rolli saamiseks tuli laval vabalt tantsida ning ka kapten Granti loo endaga olid tütarlapsed oma sõnul hästi kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles