Savisaar avas Tere tennisekeskuse uue lastehalli

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar avas Tere tennisekeskuse lastehalli.
Linnapea Edgar Savisaar avas Tere tennisekeskuse lastehalli. Foto: Raepress

Täna avati pidulikult Tere tennisekeskuse uus lastehall, millega on loodud head tingimused lastele tennise algõpetuse andmiseks ja sulgpalli mängimiseks.


Linnapea Edgar Savisaar märkis avakõnes, et Eesti tennises on praegu küll täitsa head ajad, meil on Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit, aga alati tuleb mõelda ka järelkasvule. «Just seetõttu tuli kaks aastat tagasi idee muuta tennisekeskus lastesõbralikumaks,» , vahendas linnavalitsuse pressiteenistus Savisaare sõnu.

«Kuna lapsed on päeval koolis ja väga hilisel ajal ka koolis ei käi, siis saavad siin noored ja vanad ka sulgpalli mängida, sest maha on märgitud kuus normaalmõõtmetes sulgpalliplatsi. Soovin lastele sportlikku huvi ja palju lusti uuest hallist. Ehk sirguvad just siit meie uued sporditipud,» sõnas linnapea.

Valminud tennise miniväljakud on mõeldud just lastele tennise algõpetuse andmiseks, kus väljakud on väiksemad ja pallid pehmemad, hall on mõeldud treenimiseks eeskätt alla kümneaastastele lastele. Sulgpalli väljakuid arvestades ehitati hall 4,5 meetrit kõrgem. Tennisekeskuse juurdeehitus läks maksma 1,25 miljonit eurot, millest lõviosa, 1,1 miljonit, tuli Tallinna linnalt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles