Tallinnas Nõmmel hukkus teelt välja sõitnud autos mees

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Nõmmel hukkus täna õhtul teelt välja sõitnud autos mees ning teine mees sai vigastada.

Põhja prefektuuri teatel juhtus liiklusõnnetus kella 19 ajal Valdeku tänaval, kus sõiduauto Volkswagen sõitis esialgsetel andmetel vastu aeda, seejärel vastu elektriposti ja puud. Õnnetuses hukkus 29-aastane mees, teine autos viibinud mees viidi haiglasse, kuid tema seisund ei ole politsei pressiesindaja sõnul eluohtlik.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et tõenäoliselt oli sõiduki kiirus oluliselt suurem, kui sellel tänaval lubatud 50 kilomeetrit tunnis.

Pääste- ja kiirabitöötajate sõnul oli autos kõrvalistmel viibinud 30ndates eluaastates mees joobes. «Politseinike sõnul oli autos näha ka kaheliitrine õllepudel, lisaks narktootoliste ainetele tarvitamisele viitavad esemed nagu süstlad, tühi foolium ja muu selline,» teatas pressiesindaja, kelle sõnul tuvastab meeste võimaliku joobe ekspertiis.

Sõidukit juhtinud mehe turvavöö oli kinnitatud, kaasreisija aga ei kasutanud ilmselt turvavarustust - vähemalt päästjate saabudes oli tema turvavöö lahti, märkis prefektuuri pressiesindaja.

Sõiduk, millega mehed sõitsid, oli juba varasemast politsei huviorbiidis. «Suure tõenäosusega oli see ärandatud veebruari keskel Pärnust,» teatas ta.

Õnnetuse täpsete asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Kristian Jaani kutsus inimesi mõtlema, kuidas käituda liikluses nii, et kellegi elu ja tervis ei satuks ohtu. «Head liiklejad, hoiame endid ja üksteist ning teeme endast kõik sõltuva, et hoida ära õnnetusi,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles