Tallinn Dolls: Eestis kohtab kõige rohkem naeratavaid naisi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru keskuses peeti laupäeval Eesti disaini päeva Ehe Eesti. Näha sai kohalike disainerite tarbekunsti ja aksessuaare, La Muu kutsus mekkima suussulavat mahejäätist ning Tallinn Dolls täiendas eestlannade rõivavarusid kohaliku tippdisainiga.

Juulis suure moe-etendusega viiendat sünnipäeva Tallinn Dolls on end brändi promootori Mari Martini sõnul eestlannade südamesse istutanud. «Tallinn pole meie nimes juhuslikult. See iseloomustab elujõulist, tegusat Eesti naist, kel töö ja lõbu käsikäes käib,» rääkis Martin.  «Eesti naised on tugevad ja töökad, kuid naeratavad selle kõige juures. Mu sõbrad, kes Rootsist külas käisid, ütlesid, et kohtasid siin kõige rohkem naeratavaid naisi,» rääkis Martin.  «Tallinn Dollsi kollektsioon on samuti üles ehitatud nii, et saaks tööle kohe peole minna.»

Martin lükkas ümber ka müüdi, nagu oleks kohalik rõivadisain väga kallis.  «Eks Tallinn Dollsi kleidid on tavakaubast veidi kallimad, kuna tegemist on siiski disainerrõivastega. Aga inimeste meelest on hinnad pigem head, keskmmine väike peokleit maksab 145- 150 eurot, pikk maani kleit 190. Kleidid, mis passivad kanda igapäevasel büroos, maksavad 80 eurot,» rääkis Martin. Tema sõnul on saadaval ka erinevaid suurusnumbreid ning mudeleid, mis sobivad erineva figuuriga naistele - kleite leiavad ka need, kel suurusnumbris 42 -46.  «Peamine, et asjad hästi istuksid,» rõhutas ta. 

Viru Keskuses mullu peetud pop-up poega jäi Martin rahule. «See õpetas meid tundma jaemüügi valdkonda,» rääkis ta. Kui suur on Tallinn Dollsi kleitide puhul oht, et keegi peol täpselt samasugusega vastu jalutab?  «Meil on tegemist ikkagi minikollektsioonidega, igal hooajal tuleb välja üle 100 mudeli. Muidugi on ka unikaalseid, kallimaid üksikeksemplare,» rääkis Martin.

Kevadhooajal soovitab Martin end säravate värvidega rõõmustada, samuti väikest musta kleiti mõne värvilise lisandiga tuunida. Tallinn Dollsi väiksed mustad kleidid pakuvad pildi vahetamise võimalust: osta saab mitu erinevat pilti ning neid siis kleidi rinnaesisel vahetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles