Kaubamaja näitab presidendiballi kleite

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Kaubamaja

Tallinna Kaubamaja naistemaailmas saab 2. märtsini vaadata  Eesti Moekunstnike Liidu näituse «Miraažid» eksklusiivset väljapanekut.

Näha saab Zoja Järgi disainitud siidkleiti, mida on vastuvõtul kandnud Katrin Laar, Seija Lukkala kleiti, mida ta ise kandis Soome vabariigi aastapäeva vastuvõtul ja nelja Ülle Pohjanheimo disainitud kleiti erinevatest aastatest, mida on kandnud Mari Rahumägi, Tea Varrak, Keit Pentus, Kai Männik. Näitus on valminud koostöös Eesti Kultuurkapitali, Eesti Kunstnike Liidu, Kaubamaja ja Eesti Ajaloomuuseumiga.

Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe Lossis toimuval näitusel «Miraažid. Mood vabariigi aastapäevaks» eksponeeritakse viimase viieteistkümne aasta jooksul vabariigi aastapäeva vastuvõttudel kantud kleite. Eesti Moekunstnike Ühenduse 20. aasta sünnipäeva tähistaval näitusel osalevad ka moedisainerid Lätist oma vabariigi aastapäevaks disainitud rõivastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles