Ujulas väikeste tüdrukute ees liputanud mehele määrati vanglakaristus

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula. Pilt on illustreeriv.
Ujula. Pilt on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Harju maakohus mõistis vangistuse ning tingimisi lisakaristuse pedofiilile, kes paljastas oma suguelundi väikeste tüdrukute ees Tallinna spordikeskuse ujulas ning kes aasta hiljem rahuldas end avalikult laste ees.

Kohus tunnistas Aleksei Gavrilovi (41) süüdi laste seksuaalses ahvatlemises ja oma sugukire rahuldamises lastega ning mõistis talle ühe aasta ja 10 kuu pikkuse vangistuse, millest neli kuud viibis ta juba eeluurimise ajal vahi all, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kohus määras, et karistuse ülejäänud osa ei pöörata reaalselt täitmisele, kui ta ei pane 18-kuulise katseaja jooksul toime uusi kuritegusid, täidab kriminaalhooldaja kontrollnõudeid ning osaleb sotsiaalprogrammis.

Sundraha ja menetluskuludena peab Gavrilov riigile tasuma 852 eurot.

Süüdistuse järgi paljastas Gavrilov 2012. aasta detsembri alguses spordikeskuse basseinis oma suguelundi kolme kaheksa- kuni kümneaastase tüdruku ees ning sama aasta 13. detsembril tegi ta sedasama uuesti kahe tüdruku juuresolekul, kes olid tollal üheksa ja kümme aastat vanad.

Samuti sai Gavrilov süüdistuse selles, et mullu 18. juunil kaasas ta ühe Lasnamäe kortermaja lähedal asuval lagendikul oma sugukire rahuldamisele 11- ja 12-aastase tüdruku, kelle möödudes hakkas demonstratiivselt nende nähes masturbeerima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles