Taksojuhtide bordelliäri süüasi laheneb valdavalt kokkuleppekaristustega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Harju maakohtu Liivalaia kohtumaja suures saalis täna alanud kohtuprotsess 51 süüdistatavaga taksojuhtide bordelliäri kriminaalasjas laheneb valdavalt kokkuleppekaristustega.

Tänasel istungil teatasid 29 süüdistatavat, et on nõus minema kokkuleppemenetlusele, ülejäänud 21 süüdistatavat otsustasid, et tahavad süüasja arutamist üldises korras, vahendab ERR Uudised.

Karistuslepetega olid nõus ka kogu kriminaalasja võtmetegelased ehk bordelli juhtimises ja selle töö korraldamises süüdistatavad, kuritegelikes ringkondades tuntud ärimees Aleksei Švedov (54) ja Grigori Glõkin (59), kes viibivad ainsatena praegu vahi all. Kokkuleppele minekuga oli nõus ka bordelli juhtimises ja selle töö korraldamises süüdistatav Sergei Anderson (31).

Kohus võttis kuni keskpäevani aega, et lahendada mitu taotlust, sealhulgas Švedovi taotlus tema vahi alt vabastamiseks, ühe süüdistatava suhtes menetluse lõpetamise seoses tema parandamatu haigestumisega ning ühe arestitud sõiduki romulasse viimine, kuna see sattus avariisse ja muutus taastamiskõlbmatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles