Osa Lasnamäest jäi nädalaks sooja veeta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Tallinna Küte uuendab Lasnamäel Tondiraba, Mustakivi ja Priisle piirkonnas soojatorustikke, mistõttu peavad sealsed elanikud nädal aega sooja veeta läbi ajama.

Soe vesi kadus piirkonnas eile kell üheksa paiku hommikul ning tuleb jälle tagasi laupäeval, 5. juunil kell üheksa hommikul.

Tallinna Küte teatas, et tegemist on Lasnamäe teise soojusmagistraali suuremahuliste renoveerimistöödega, mille eesmärk on piirkonna soojusvarustuskindluse suurendamine. Nädala jooksul uuendatakse maa-alune soojuskamber ning ehitatakse välja torustik. Tööd jätkuvad kuni juulini, kuid siis juba soojusvarustuse katkestuseta.

Kivila pargis on Nõukogude-aegsed soojuskambrid praegu lahti kaevatud. Tallinna Küte arvestas tööde kavandamisel, et need tuleks teha enne Kilvila pargi plaanitud laiendustöid.

Sooja veeta peavad nädal aega hakkama saama Alveri, Katleri, Kihnu, Kivila, Kärberi, Linnamäe, Läänemere, Mahrta, Meeliku, Paasiku, Raadiku, Tähesaju, Vormis ning veel mõne tänava osade majade elanikud. Kokku puudutab soojeveekatkestus 205 hoonet. Tallinna Küte teavitas kõigi majade omanikke  ja haldajaid soojuskatkestusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles