Savisaar seikleb tänavu välismaal ilma Batrakovata

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Tallinna lennujaamas koos oma noore silmarõõmu Jekaterina Fedkinaga.
Edgar Savisaar Tallinna lennujaamas koos oma noore silmarõõmu Jekaterina Fedkinaga. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tallinna lennujaamast Sotši olümpiamängudele startinud linnapea lahkumist kogunesid jäädvustama ka ajakirjanikud. Sotši võttis Savisaar kaasa aga hoopis noore abi Jekaterina Fedkina, kes sel samal päeval oli viimast päeva meeri nõuniku ametis.

Nimelt asendas kaunis neidis puhkusel viibinud Moonika Batrakovat, kelle korraline puhkus kestis linnavalitsuse pressiteenistuse kinnitusel 21. jaanuarist 5. veebruarini, kirjutab tänane Õhtuleht.

Savisaar on varem öelnud, et Batrakova veetis puhkuse Jaapanis. Nüüd on Batrakova juba paar nädalat tavapärases töörollis, kuid keeldus telefonis intervjuude andmisest.

Eile edastas linnavalitsus pressiteatega fotod Savisaare Tel Avivi külastusest, mis on juba teine reis, kus Batrakovat kaasas pole.

Tallinna pressiteenistusest öeldi, et Savisaart saadavad lähetusel linnavalitsuse nõunik Liina Oja ning linnakantselei välissuhete ja protokolli osakonna juhataja Heili Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles