Ema ja tütar läksid baaris turvatöötajatele kallale

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Turvafirma USS Security töötajad pidasid ühes Lasnamäel asuvas baaris kinni ema ja tütre, kes ründasid neid korrale kutsuma tulnud turvafirma patrulltöötajaid.

Pühapäeva õhtul kell 22.15 tuli USS Security juhtimiskeskusesse paanikahäire Lasnamäel asuvast baarist, kus kaks naist olid baaridaami sõnul joodud alkoholi mõjul ebaadekvaatselt käitunud ning avalikku korda rikkunud.

Sündmuskohale saabunud kaks USS Security patrullekipaaži palusid naistel baarist lahkuda. Seepeale muutus üks isikutest agressiivseks ning ründas teda korrale kutsuma tulnud patrulltöötajat. Olukorra kontrolli alla saamiseks pani USS Security patrull vanemale naisele käerauad, mille peale ründas turvatöötajat kinnipeetud naise tütar.

Olukord suudeti tuge osutama tulnud USS Security patrulltöötajate abil kontrolli alla saada ning ebaadekvaatselt käitunud isikud rahustati maha.

Kohale kutsuti ka politsei, kellele anti naised üle ning kes juhtumiga tegelemise üle võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles