Tehnika tänava pikendusele esialgu ühissõidukiliiklust ei kavandata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filtri teed ja Veerenni tänavat ühendavale teelõigule on rajatud ka bussipeatused, kuigi ükski buss seal lähitulevikus peatuma ei hakka.
Filtri teed ja Veerenni tänavat ühendavale teelõigule on rajatud ka bussipeatused, kuigi ükski buss seal lähitulevikus peatuma ei hakka. Foto: Mihkel Maripuu

Juunis avatava Filtri tee ja Tehnika tänava ühendustee äärde on rajatud ka paar bussipeatust, kuid esialgu ükski ühissõiduk sealtkaudu siiski sõitma ei hakka.


Kuigi tänavalõigu mõlemal suunal on üks peatus välja ehitatud ning ühissõidukipeatuse sildidki üles pandud, hakkavad bussid seal peatuma alles mõne aasta pärast.

Transpordiameti sõitjateveo osakonna juhtivspetsialisti Toivo Hallikmäe sõnul on need peatused välja ehitatud tulevikule mõeldes. «Aastaks 2013 on planeeritud kogu Ülemiste liiklussõlme ja sellega seotud objektide, sealhulgas ka kaheksa uue ühissõidukipeatuse valmimine. Selleks ajaks tehakse ka ühissõidukiliikluses vajadusel vastavad muudatused,» ütles Hallikmäe.

Ta lisas, et ei sel ega ilmselt mitte ka järgmisel sel teelõigul ühissõidukiliiklust ette näha ei ole. Aga kui kogu Ülemiste liiklussõlm valmis on, siis midagi kindlasti bussiliikluses muutub ja arvata võib, et mõni buss hakkab ka sealtkaudu sõitma.

«Need peatused ehitati praegu valmis lihtsalt sellepärast, et hiljem poleks vaja juba valmis teel midagi lõhkuma ja ümber ehitama hakata,» selgitas Hallikmäe.

Tehnika tänava poole suunduval suunal on bussipeatus rajatud peaaegu kaitseväe kalmistu kõrvale. Filtri tee poole suunduval suunal on peatus sadakond meetrit Veerenni tänava ringristmikust edasi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles