Noor Eesti jazz / Jazzkaar 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Eesti jazz / Jazzkaar 2014
Noor Eesti jazz / Jazzkaar 2014 Foto: Kultuurikava.ee
Jazzkaar 2014

Galakontsert "Noor Eesti jazz"

19. aprill 2014 kell 16.00 Merepaviljon



NB! Ainult 17. veebruaril piletid -40%!

Soodustus kehtib täishinnast. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses!



Täispilet 15.-, sooduspilet 12-


Alates 1. aprillist 2014 täispilet 18.-, sooduspilet 15.-



Sooduspilet kehtib õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja ITIC kaardi omanikule koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).



Jazzkaare Merepaviljoni täpne asukoht Vanasadamas on Admiraliteedibasseini ääres asuva Sadamaturu esisel parkimisplatsil, Kai ja Kuunari tänava nurgas, ametliku aadressiga Sadama 25/4.



***



Showcase-stiilis maratonkontserdil „Noor Eesti jazz“ astuvad üles kõik noored Eesti muusikud, kes on pälvinud Noore Jazzitalendi tunnustuse. Alates 2007. aastast on võitjad olnud Erki Pärnoja, Kadri Voorand, Sofia Rubina, Peedu Kass, Joel Remmel, Kaspar Kalluste ja Holger Marjamaa. Nad kõik toovad lavale kaasa oma lemmikkoosseisu ning esitavad lugusid, mis peegeldavad nende tänast muusikalist palet – kontsert on juubelifestivali põnev ja mitmenäoline algus, tänase eesti noore jazzi panoraam kõige laiemas mõttes. Galakontsert on eriprojekt, mis on loodud spetsiaalselt Jazzkaare 25. juubeli tähistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles