Vaiko Eplik & Kristjan Randalu 'Lahkhelid' / Jazzkaar 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik & Kristjan Randalu 'Lahkhelid' / Jazzkaar 2014
Vaiko Eplik & Kristjan Randalu 'Lahkhelid' / Jazzkaar 2014 Foto: Kultuurikava.ee
Jazzkaar 2014
Vaiko Eplik & Kristjan Randalu "Lahkhelid"

19. aprill 2014 kell 19.30 Merepaviljon



NB! Ainult 17. veebruaril piletid -40%!


Soodustus kehtib täishinnast. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses!



Täispilet 15.-, sooduspilet 12.-


Alates 1. aprillist 2014 täispilet 18.-, sooduspilet 15.-



Sooduspilet kehtib õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja ITIC kaardi omanikule koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).



Jazzkaare Merepaviljoni täpne asukoht Vanasadamas on Admiraliteedibasseini ääres asuva Sadamaturu esisel parkimisplatsil, Kai ja Kuunari tänava nurgas, ametliku aadressiga Sadama 25/4.



***



Vaiko Eplik ja Kristjan Randalu esinesid esmakordselt koos 2010 Jazzkaarel. Tulemus oli album „Kooskõla“, mis pälvis Eesti Muusika Auhindadel 2012 aasta jazzalbumi tiitli.



Vaiko Eplikul  ja tema ansamblil Eliit on eriline positsioon eesti pop-rockmuusikas. Eplikule kui vokalistile-multiinstrumentalistele meeldib koos sõprade improviseerida ja uusi heliavarusi avastada, kuid samas seab ta ka endale üha uusi väljakutseid. Vaiko on nii mõnegi albumi kõik pillid ja vokaalpartiid ise stuudios sisse mänginud. Oma võimeid on ta proovinud ka Eurovisioonil ja edukalt osaleb ta ka muusikalides. Pole kahtlust, et Vaiko Eplik on toonud värskeid tuuli eesti pop-rock maailma. Esimese koostöö käivitas Vaiko 4. albumi materjal, nüüdseks on tal käsil juba 8. plaadi muusika.



1978. aastal sündinud Kristjan Randalu on elanud Saksamaal, Inglismaal ja USAs. Ta on esinenud paljudel mainekatel kontserdilavadel maailmas, näiteks Carnegie Hallis. Randalu viimase aja koostööpartnerite hulka kuuluvad ka jazzimaalimas suunanäitajatena tuntud saksofonist Dave Liebman, trummar Ari Hoenig, kitarristid Nguyen Le ja Ben Monder. Alates Randalu muusikat kuuleb ligi 30 helikandjal. Ben Monderiga koostöös ilmus äsja ka duoalbum „Equilibrium“. 2011. aastast kuulub Randalu Tuneesia udi-virtuoosi Dhafer Youssefi ansambli püsikoosseisu, mis on viinud teda kontserdireisidele väga mainekatele festivalidele Euroopas ja Põhja-Aafrikas, eelmise aasta lõpus ilmus koosseisul ka plaat „Birds Requiem“.



Sel korral kõlab ennekuulmata materjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles