Trompetist Avishai Cohen & Andres Mustonen jazzkvartett / Jazzkaar 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trompetist Avishai Cohen & Andres Mustonen jazzkvartett / Jazzkaar 2014
Trompetist Avishai Cohen & Andres Mustonen jazzkvartett / Jazzkaar 2014 Foto: Kultuurikava.ee
Jazzkaar 2014

Trompetist

Avishai Cohen

(Iisrael)

& Andres Mustonen jazzkvartett

22. aprill 2014 kell 18.00 Merepaviljon



NB! Ainult 17. veebruaril piletid -40%!


Soodustus kehtib täishinnast. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses!



Täispilet 15.-, sooduspilet 12.-


Alates 1. aprillist 2014 täispilet 18.-, sooduspilet 15.-



Sooduspilet kehtib õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja ITIC kaardi omanikule koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).



Jazzkaare Merepaviljoni täpne asukoht Vanasadamas on Admiraliteedibasseini ääres asuva Sadamaturu esisel parkimisplatsil, Kai ja Kuunari tänava nurgas, ametliku aadressiga Sadama 25/4.



***



Andres Mustonen on mitmekülgne muusik – viiuldaja, dirigent, varajase muusika ansambli Hortus Musicus juht, vanamuusika asjatundja. Kitarrist Jaak Sooäär, trummar Tanel Ruben ja bassist Taavo Remmel eesti jazzieliidist on Mustonenile head loomingulised partnerid. Kvartett on aastatega hästi kokku sulanud – jazzmuusikud tunnevad end vabalt klassikamaailmas ja Andres Mustonen üllatab üha ägedamate improvisatsioonidega. Sel korral on ansambli külaline väga eriline trompetivirtuoos Avishai Cohen, kes on lühikese ajaga tõusnud USA trompetistide eliiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles