Marius Neset Quartet / Jazzkaar 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Neset Quartet / Jazzkaar 2014
Marius Neset Quartet / Jazzkaar 2014 Foto: Kultuurikava.ee

Jazzkaar 2014


Marius Neset Quartet

(Norra)


22. aprill 2014 kell 21.00 Merepaviljon



NB! Ainult 17. veebruaril piletid -40%!

Soodustus kehtib täishinnast. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses!



Täispilet 15.-, sooduspilet 12.-


Alates 1. aprillist 2014 täispilet 18.-, sooduspilet 15.-



Sooduspilet kehtib õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja ITIC kaardi omanikule koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).



Jazzkaare Merepaviljoni täpne asukoht Vanasadamas on Admiraliteedibasseini ääres asuva Sadamaturu esisel parkimisplatsil, Kai ja Kuunari tänava nurgas, ametliku aadressiga Sadama 25/4.



***



2011. aasta aprillis ilmunud „Golden Xplosion“ tegi noorest saksofonistist ja heliloojast ühe viimaste aastate Euroopa jazzi tuntuima uustulnuka. Dagbladet kirjeldas tol hetkel vaid 25-aastast Marius Nesetit kui „andekaimat norra saksofonisti pärast Jan Garbarekist 1960ndatel“. Neseti puhul avaldab muljet tema lugude ja musitseerimise küpsus kombineeritud erakordse energia ja pühendumusega, mille ta paneb oma igasse esinemisse. 2011. aastal võitis Neset prestiižse JazZtipendiat auhinna, mis antakse erakordsete võimetega muusikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles