Portico Quartet / Jazzkaar 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portico Quartet / Jazzkaar 2014
Portico Quartet / Jazzkaar 2014 Foto: Kultuurikava.ee
Jazzkaar 2014
Portico Quartet

(UK)


25. aprill 2014 kell 22.00 Merepaviljon



NB! Ainult 17. veebruaril piletid -40%!


Soodustus kehtib täishinnast. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses!



Täispilet 15.-, sooduspilet 12.-


Alates 1. aprillist 2014 täispilet 18.-, sooduspilet 15.-



Sooduspilet kehtib õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja ITIC kaardi omanikule koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).



Jazzkaare Merepaviljoni täpne asukoht Vanasadamas on Admiraliteedibasseini ääres asuva Sadamaturu esisel parkimisplatsil, Kai ja Kuunari tänava nurgas, ametliku aadressiga Sadama 25/4.



***



Portico Quartet kõlab nagu miski, mida pole eales varem kuuldud. Londonist pärit Mercury auhinna nominentide ainulaadne muusika on laienenud haarama uusi heliterritooriumeid. Saades inspiratsiooni elektroonilisest, ämbient, klassikalisest ja tantsumuusikast viivad nad oma imeliku, ilusa, filmiliku tulevikumuusika uutele horisontidele, kus pealtvaatajaiks Burial, Mount Kimbie ja Flying Lotus koos Arve Henrikseni ja Bon Iveri tekstuuride Steve Reichi ja Max Richteri viirastustega. Kuid seda kõike matab rõõm muusika tegemisest. Müstika ja draamaga vürtsitatud Portico Quartet viib oma kuulaja tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles