Tõnu Naissoo trio / Jazzkaar 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Naissoo trio / Jazzkaar 2014
Tõnu Naissoo trio / Jazzkaar 2014 Foto: Kultuurikava.ee

Jazzkaar 2014


Tõnu Naissoo trio


26. aprill 2014 kell 22.00 Teater NO99 Jazziklubi



NB! Ainult 17. veebruaril piletid -40%!


Soodustus kehtib täishinnast. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses!



Täispilet 10.-, sooduspilet 8-


Alates 1. aprillist 2014 täispilet 12.-, sooduspilet 10.-



Sooduspilet kehtib õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja ITIC kaardi omanikule koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).



***



Veebruaris andis Norra label Jazzaggression Records välja Tõnu Naissoo trio salvestustega aastaist 1967 – 1969. Tõnu Naissoo debüütalbumil kõlavad pianisti enda lood, lisaks üks pala isa Uno Naissoo sulest ja üks laul Eugen Feliciuse loomingust. Kaasaegse helikeelega Tõnu Naissoo moodne deep jazz võinuks vabalt olla Euroopa parimate albumite seas, kuid suletud piirid ei lasknud plaadil laiemalt levida. Trio koosseisus mängisid toona koos Tõnu Naissooga bassist Jüri Pliznik ja trummar Eino Tandre. Jazzkaare viimasel kevadisel klubikontserdil kõlab 60-aastate lõpul kirjutatud muusika pisut kaasaegsemalt ja koos tuliste noorte muusikutega Norrast ja Soomest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles