Ekskursioon teatrimajas / Guided Tour

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekskursioon teatrimajas / Guided Tour
Ekskursioon teatrimajas / Guided Tour Foto: Kultuurikava.ee
Kas soovid Estonia majast ja rahvusooperi tegemistest rohkem teada saada?

Tule 1-tunnisele etenduse-eelsele ekskursioonile Estonia teatrisse, tutvu kauni ajaloolise hoonega ja vaata, mis toimub majas enne, kui eesriie tõuseb. Iga ekskursioon on unikaalne, nii nagu etenduski, mis igal õhtul erinev. Võib-olla saad jalutada lava taha, külastada mõnda töötuba või kohtuda oma teekonnal isegi lauljate-tantsijatega. Kindlasti saad põhjaliku info maja arhitektuurist, lavakonstruktsioonidest, ooperi- ja balletietendustest jpm.


Palun pea silmas, et ekskursioonil läbitakse pikki vahemaid ja ronitakse üles-alla mitmetest treppidest.


Ekskursioonid toimuvad reede õhtul kell 17.30 (eesti keeles) ja laupäeva õhtul kell 17.30 (inglise keeles). Juhul kui teatrisaalis etendust ei toimu, ei toimu ka ekskursiooni. Pileti etenduse-eelsele ekskursioonile saab soetada ka ilma etenduse piletita.



Lisaks on võimalik muudeks aegadeks tellida eraldi ekskursioone gruppidele.

Grupiekskursioone tehakse eesti keeles, võimaluse korral ka vene, inglise, soome ja saksa keeles. Ekskursioone viiakse läbi esmaspäevast reedeni, erandkorras ka nädalavahetustel. Lastegruppidel peab kaasas olema vähemalt üks täiskasvanud saatja, kes osaleb ekskursioonil tasuta. Grupi suurus on 10-30 inimest. Väiksema grupi puhul tuleb tasuda kokkuleppehind 60 EUR. Maksta saab sularahas ja arvega. Info ja registreerimine: Rahel Otsa, rahel.otsa@opera.ee, 683 1323.



Nii etenduse-eelsete kui ka grupiekskursioonide pileti hind ühele inimesele on 7 EUR, sooduspileti hind 3 EUR. 

NB!

Soodustused on personaalsed, soodustust võimaldav dokument (Eesti Vabariigis välja antud kehtiv õpilas-, üliõpilaspilet või ISIC/ITIC kaart või Eesti Vabariigis välja antud pensionitunnistus) palume ekskursioonile tulles kaasa võtta.


Võtke aegsasti ühendust, et saaksime teile korraldada meeldejääva ringkäigu imelises teatrimaailmas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles