Nõmmel sai neiu rongilt löögi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinnas Nõmmel sai eile õhtul vigastada rongilt löögi saanud 16-aastane neiu, õnnetuse täpsemad asjaolud on uurimisel.

Pärnu maanteel Nõmme raudteeülesõidu juures sai eile kell 21.05 rongilt löögi 16-aastane neiu, kes sai vigastada ning kiirabi toimetas ta haiglasse, vahendas Elroni pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel polnud neiu vigastused rasked. Liiklus oli õnnetuskohal häiritud paarkümmend minutit.

«Õnnelik õnnetus, kui nii võib öelda. Kuid et tulevikus sääraseid olukordi vähem ette tuleks, paneksin veelkord kõigile südamele – rongidega juhtuvad õnnetused on reeglina siiski raskete tagajärgedega, selles on süüdi rongi suur mass,» ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip. «Ning inimese vaatevinklist pole tegelikult väga oluline, kes liiklusseadust eiras, kes õnnetuses süüdi on, oluline on hoopis see, et rongiõnnetuses saab alati viga väiksem osaline, inimene. Inimesed, olge ettevaatlikud!»

Ossipi sõnul saab aga iga rongiõnnetuse puhul rääkida veel ühest kannatanust – vedurijuhist. «Usun, et keegi meist ei oska ette kujutada, mis tunded õnnetusse sattuvat vedurijuhti vallata võivad,» kirjeldas Ossip. «Sa näed, et su juhitav rong sõidab kohe kellelegi otsa, kuid sa ei saa mitte midagi teha…» Ossip lisas, et Elronis on õnnetustesse sattunud vedurijuhtidele loodud taastumiseks head tingimused, ette on nähtud nii psühholoogi visiidid kui ka väike puhkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles