Põhja-Tallinnas ründas suur koer väiksemat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Krässu oli varjupaika tuues kehvas seisus.
Koer Krässu oli varjupaika tuues kehvas seisus. Foto: Loomade Hoiupaik

Eile hommikul sai munitsipaalpolitsei teate järjekordsest juhtumist, kus suurem, agressiivne koer ründas väiksemat koera.


«Eile kella 8.30 paiku jalutas üks tütarlaps väikese segaverelise koeraga oma maja ümbruses, koer oli rihma otsas. Neile jalutas vastu naisterahvas suure segaverelise koeraga, kes tõmbas end rihma otsast lahti ning ründas väikest koera,» kirjeldas mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Väidetavalt ei reageerinud naine koera tegevusele ega teinud mingeid katseid rünnet peatada. Tüdruk karjus ning püüdis oma lemmikut suure koera haardest vabastada ja alles jalahoop suutis ründe peatada. Tüdruku sõnul oli lumi verejälgi täis, kuigi nähtavaid vigastusi väikesel koeral polnud. Koera päästis halvimast kaelarihm, sest rünnak oli suunatud kaela piirkonda.

Mupole avalduse esitanud ema sõnul oli tema tütar šokiseisundis. Kooli jõudes oli tüdruk kahvatu, nuttis hüsteeriliselt ning ta vabastati õppetööst.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles