Pildid ja video: tulekahjus Raudtee tänaval hukkus inimene

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul põles Tallinnas kahekordne kortermaja, põlengus hukkus inimene.

11. veebruaril kell 21.12 sai häirekeskus teate, et Tallinnas Raudtee tänaval põleb kahekordne puidust elumaja, teatas päästeameti Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Teataja sõnul olid elanikud iseseisvalt hoonest välja saanud, kuid üks inimene võib veel majas sees olla.

Päästjate saabudes oli maja esimesel korrusel näha leeke. Kohe sisenesid hoonesse kaitsevarustuses päästjad ning tegid kindlaks, et tules on üks esimesel ja üks teisel korrusel asuv korter. Esimesel korrusel asuvast põlevast korterist leiti meesterahva surnukeha. Hoone teiselt korruselt aitasid päästjad välja naisterahva. Meedikud vaatasid sündmuskohal üle neli inimest, kellest üks viidi haiglasse.

Tulekahju lokaliseeriti kell 00.01. Põlengu tagajärjel hävisid tules kaks korterit, ülejäänud korterid said suitsukahjustusi.

Põleng sai alguse esimesel korrusel asuva korteri ühest toast, kust leiti ka hukkunu ja levis selle peal asuvasse teise korruse korterisse ning pööningule.

Korteris, kust tuli alguse sai, puudus suitsuandur, mis oleks päästnud inimelu. Tulekahjust andsid märku elumaja teistes korterites olnud suitsuandurid.

Sel aastal on tules hukkunud 12 inimest. Ühelgi neist inimestest ei olnud hukkumispaigas suitsuandurit, mis oleks andnud tulekahjust teada piisavalt vara ja hoidnud ära nii raskete tagajärgedega õnnetused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles