Fotod: kesklinnas suletud liiklusregistribüroo avati Lasnamäel

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas liiklusregistribüroo Tallinnas Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas Politsei- ja piirivalveameti (PPA) teenindusbüroos oma esinduse, kus lisaks juhilubadega seotud toimingutele on võimalik ka oma sõidukit registreerida.

Vikerlase 14 asuva liiklusregistribüroo avasid Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson ja PPA peadirektori asetäitja kodakondsuse ja migratsiooni alal Merike Jürilo.

Kesklinnast Lasnamäele üleviidud teeninduses saab fotoautomaadis teha juhiloa foto, samuti on olemas kaks kliendiarvutit, kus on loodud juurdepääs Maanteeameti e-teeninduse keskkonnale, ning internetipanga maksevõimalused.

Samuti on büroos tagatud ka kõik riigilõivu maksevõimalused. Seoses uue büroo avamisega suleti liiklusregistri Tallinna büroo kesklinna kontor Estonia puiesteel, kus seni sai teha juhilubadega seotud toiminguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles