Milline võiks olla ööklubi riietumisetikett?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reegliteta mäng – pikk kleit ja tennised: rätsepa õmmeldud õhtukleit, Cangoli tennised ja enda tehtud väike ridikül.
Reegliteta mäng – pikk kleit ja tennised: rätsepa õmmeldud õhtukleit, Cangoli tennised ja enda tehtud väike ridikül. Foto: Peeter Langovits

Moekunstniku ja Kalle HT kaubamärgi looja Kalle Aasamäe sõnul dikteerivad ööklubid, baarid ja restoranid oma reeglitega ka külastajate riietumisetiketi, millega tuleb arvestada. «Kui riided on puhtad, ei tohiks olla kellegi asi, mis sul seljas on,» leiab ta.

Samas on mehed kurtnud, et sportlike jalanõudega, näiteks valgete sneakersite või tennistega, klubisse ei lasta. «Seda ma põhjendatuks ei pea. Klubid on muidugi erinevad ning kui nõutav on klassikaline must ülikond, siis sportlik jalanõu sinna juurde ei sobigi. Sportlike jalanõudega aga käivad paljud, suur osa iseäranis meeste jalanõusid ongi midagi botase ja kinga vahepealset,» rääkis ta.

Korraliku T-särgiga kõlbab tema arvates ka peole minna. «Vahepeal oli päris palju teksade, T-särgi ja pintsaku kombinatsiooni. Siin tuleb aga vaadata, et nii T-särk kui teksad oleks korraliku väljanägemisega.» Aga kui suvel minnakse ööklubisse plätudega? «Päris kummiplätudega ei maksa ikkagi minna, kuid korralike rannakingade vastu ei peaks kellegi midagi olema,» leiab ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles