Pirita sai lõpuks turu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita turg.
Pirita turg. Foto: Pirita linnaosa valitsus

Täna avas Pirita linnaosavanem Tiit Terik piduliku lillede istutamisega Pirital linnaosavalitsuse hoone kõrval parkimisplatsil värske kraami turu, mida kohalikud elanikud kaua oodanud.


Turgu haldab MTÜ Pirita turg ja see töötab esialgu põhiliselt laupäeviti-pühapäeviti, kuid kui müüjaid ja ostjaid jagub, siis võib kauplemine jätkuda ka nädala see, rääkis Terik. Parkimine on tasuta.

Parkimisplatsile on püstitatud kümmekond kerget puitkioskit, milles avamise ajal kaubeldi nii kodumaise kui sissetoodud juur- ja puuvilja, leiva-saia, liha ja kalaga.

Midagi väga erilist silma ei hakanud ja ka hinnaüllatusi polnud. Müüjaid oli nii Tallinnast, kui Põlva-, Lääne- ja Tartumaalt

Enim tähelepanu pälvis Pirita elanik Vaike Kilvits, kes oli ma sepikud, saiad ja koogid siinsamas kõrvaltänavas möödunud ööl valmis küpsetanud.

Rahvast vooris turuplatsile päris usinasti, sest praegu pole Pirita südames isegi mitte ühtegi toidupoodi, lähim turg asub aga Viimsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles