Kesklinna liiklusregistribüroo kolib Lasnamäele

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelise muusikapäeva puhul andsid Raul Vaigla ja Jaak Sooäär kontserdi maanteeameti liiklusregistri büroos.
Rahvusvahelise muusikapäeva puhul andsid Raul Vaigla ja Jaak Sooäär kontserdi maanteeameti liiklusregistri büroos. Foto: Mihkel Maripuu

Täna suleti liiklusregistri Tallinna büroo kesklinna kontor Estonia puiesteel, kus seni sai teha juhilubadega seotud toiminguid. Büroo kolib Lasnamäele, Vikerlase tänavale.

Esmaspäeval, 10. veebruaril kell 13  liiklusregistribüroo Tallinnas Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) teenindusbüroos oma esinduse, kus lisaks juhilubadega seotud toimingutele on võimalik ka oma sõidukit registreerida.

Kesklinnast Lasnamäele üleviidud teeninduses saab fotoautomaadis teha juhiloa foto, samuti on olemas kaks kliendiarvutit, kus on loodud juurdepääs Maanteeameti e-teeninduse keskkonnale, ning internetipanga maksevõimalused. Samuti saab büroos maksta riigilõivu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles