Õitemeri: Bastionilt naistele kevasuvel 2014

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval esitlesid oma kevadsuviseid kollektsioone Baltika Gruppi kuuluvad kaubamärgid. Bastioni lopsakad kevadised õied ja metsikud loomamustrid kõrvuti naiseliku pitsi ja elegantse geomeetriaga pakuvad rikkalikku valikut naiste kevadsuvisesse garderoobi.

Hooaeg algab veidi vaoshoitumalt, kombineerides minimalistlikult musta valgega - vürtsi lisab sooja alatooniga erkroosa. Väga Väljapeetult ja klassikaliselt mõjuvad erinevad jõulised triibumustrid koos naiselikult malbe roosa tikandiga. Neile sekundeerivad kõrval õrnad mustvalged lillemustrid.

Soojemad kevadilmad toovad Bastioni kollektsiooni sisse luksusliku tumesinise koos kahvatu roosa ja külma hõbedase tooniga, luues uutmoodi lahenduse klassikalisele meremehestiilile. Luksuslikkust lisavad žakaarkangastest kostüümid ja kleidid. Vallatuid nüansse toovad kollektsiooni Bastioni käekirjale omane ussimuster ja salendavad julge värvilahendusega colorblock kleidid.Mida kõrgemalt käib päike, seda päikeselisemaks kasvab ka Bastioni värvivalik: säravkollase ja kevadiselt rohekate toonide kooslus mõjub virgutava kevadtuulena. Julgetele värvidele sekundeerivad rikkalikud loomamustrid ja kuldsed detailid.

Suve algus mahendab meeleolu ning õide puhkevad aprikoosikarva ja türkiissinistes toonides lilled. Värvikirevust mahendab seal kõrval küps ja rahulik beež. Suvi toob kollektsiooni tõelise värvi ja lillemere: triibumuster flirdib lillemustriga, pits seguneb õrna õhulise šifoonkangaga, maalilised pastelsed lilled teevad sügava kummarduse saabuvale suvele. Kõik need kaunid kangad vormuvad naiselikult ilusateks kleitideks, mis on meie põhjamaiselt lummava suve ilu väärilised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles