Vargused ja narkootikumid tõid mehele vanglakaristuse

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus karistas 28aastast Andrei Žemkovi varguste, suure koguse narkootilise aine ebaseaduslikus omandamise ning narkojoobes autojuhtimise eest kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vanglakaristusega.


Prokurör süüdistas Žemkovi selles, et alates 2011. aasta suvest kuni eelmise aasta suveni pani ta toime kokku kaheksa vargust, neist kuus sõiduautodest ja kaubikutest ning ühe bürooruumidest. Samuti üritas ta varastada üht autot.

2012. aasta septembris pidas politsei ta kinni Tallinnas Põhja puiesteel sõiduauto BMW roolist ning tuvastas, et ta oli amfetamiinist ja metamfetamiinist põhjustatud narkojoobes. Samuti leidis politsei Žemkovi juurest amfetamiinipulbrit, millest oleks piisanud narkojoobe tekitamiseks paarikümnele inimesele. Teda on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud, seda peamiselt varavastaste kuritegude eest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles