Selgusid fotokonkursi «Tallinna valgus» parimad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokonkursi «Tallinna valgus» võidutöö «Talv».
Fotokonkursi «Tallinna valgus» võidutöö «Talv». Foto: Taavi Aasver

Fotokonkursile «Tallinna valgus» parimaks valis žürii foto «Talv», mille autor on Taavi Aasver.


Avaliku hääletuse tulemuste põhjal osutus parimaks Eduard Gorobetsi foto «Sunset». Eritunnustuse pälvisid Tiina Mõniste foto «Tallinna oma muinasjutuloss» ja foto «Meister ja Margarita», autor Ragne Jõerand. Kokku esitati konkursile 359 võistlustööd, vahendas Raepress.

Žürii poolt valitud auhinnalise foto autor Taavi Aasver on Staabi- ja sidepataljonis ajateenija, õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis informaatikat. Aasta tagasi muretses endale fotokaamera ning alates sellest ajast on huvi fotograafia vastu suurenenud.

Avaliku hääletuse parima foto autor Eduard Gorobets elab ja töötab Tallinnas. Fotograafiaga on ta aktiivselt tegelenud kaks aastat. Peab ennast harrastusfotograafiks ning konkursil osales ta pere ja sõprade õhutusel.

Auhindade kätteandmine ja näituse avamine toimub 5. veebruaril 2014 Kadrioru pargi infopunktis, kus saab konkursile esitatud töid vaadata 7.-20. veebruarini. Kadrioru pargi infopunkt asub Weizenbergi tn 33 ja on avatud kell 10–17 (esmaspäeval ja teisipäeval on infopunkt suletud). Tallinna linnavalitsuse teenindussaali akendel on fotonäitus 27. veebruarist kuni 20. märtsini.

Konkursi auhinnafondi rahastas NIKON. Komisjoni poolt parimaks tunnistatud foto autor saab auhinnaks fotokaamera Nikon 1 V1 KIT 10mm f/2.8 VALGE ja avaliku hääletuse parima töö autor saab auhinnaks mälukaardi Nikon 8GB SD.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles