Nõmmel on avatud kolm liuvälja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdeku liuväli.
Valdeku liuväli. Foto: Jukko Nooni

Nõmmel saab sel talvel uisutada kolmel liuväljal.


Nõmme linnaosa valitsus lasi Nõmme uue sauna-spordihoone kõrval asuvale tänavakorvpalli platsile teha talveks liuvälja, kirjutas Nõmme Sõnumid.

Lisaks sellele on soovijatel võimalik Nõmmel uisurõõme nautida Nõmme spordikeskuse tiigile rajatud liuväljal ja Nõmme turu uisuplatsil. Reede keskpäeval olid liuväljad küll tühjad, kahte uisutajat võis näha vaid turu uisuplatsil.

Nõmme spordikeskus on avatud iga päev kella 8-22. Spordikeskuse liuväli on tehtud tiigijääle ning seal on uisutamine oma uiskudega tasuta. Kel uiske ei ole, saavad neid aga laenutada. Lastele ja pensionäridele maksab tund aega uiskude laenutamist 2 eurot, täiskasvanutele 3 eurot.

Nõmme turu uisuplats on avatud iga päev kella 10-21. Tund aega uisutamist maksab õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 2 eurot, täispilet on 3 eurot. Uiske saab laenutada 2 euro eest tunnis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles