Fotod ja video: Vilde teel puhkes korteris tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul puhkes Tallinnas Vilde teel 9-korruselise maja korteris tulekahju, milles sai viga kolm inimest. Päästjad tõid autoredeli abil rõdudelt alla kokku kümme inimest.

Häirekeskus sai täna kell 18.47 teate, et aadressil Vilde tee 52 põleb üheksakorruselise maja kolmandal korrusel asuv korter lahtise leegiga. Põlengu puhkemise hetkel oli korter tühi. Tulekahju levis korterist trepikotta ning kogu maja trepikoda ja mitu korterit olid paksult suitsu täis.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja ütles Postimehele, et nii sellest kui kõrvalkorterist toodi redeliga välja kokku kaheksa inimest. Lisaks päästeti põlevast korterist kaks inimest, kes olid otseses hädaohus, sest ei pääsenud tiheda suitsu tõttu oma korterist ukse kaudu välja. 

Põlengu tõttu sai kannatada kolm inimest: tules olnud korteri omanik, kelle kiirabi viis tervisekontrolliks haiglasse; kõrvaltrepikojas elanud inimene, kes oli suitsu sisse hinganud ja kellele andsid meedikud esmaabi kohapeal; ning hiljem koju saabunud kõrvalkorteri elanik, kellel hakkas halb ja viidi samuti haiglasse.

Kella 22 ajal tegid päästjad veel järelkustutustöid ning tuulutasid kortereid ja trepikoda.

Tules olnud korter hävis täielikult, trepikoda ja kõrvalasuvad korterid said tugevaid suitsu-, tahma- ja veekahjustusi.

Esialgsel hinnangul sai põleng alguse korteri köögist. Tulekahju täpsemad asjaolud selgitab edasine menetlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles