Kaks noort Eesti päritolu disainerit kandideerivad Vogue'i talendiauhinnale

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moeaksessuaaride brändi Elga Jazz üks asutajaid, kingadisainer Olga Jazepova, kes lõpetas Eesti Kunstiakadeemia nahakunsti erialal ning esitles viimasel FIBIT-il põnevat kollektsiooni, kandideerib oma uue kollektsiooniga kaubamärgi MUUSE ja kuulsa moeajakirja Vogue noorte talentide auhinnale. Sama auhinna poole pürib ka kaks aastat tagasi nahakunsti eriala lõpetanud Kärt Põldmann.

MUUSE x Vogue Talents Young Vision Award Accessories 2014  on auhind, mille võitja saab lõpuks ilmutada oma kollektsiooni kuulsa MUUSE moekaubamärgi all olles eelnevalt läbinud Vogue'i toimetuse kadalipu. Esimene voor on publikuhääletus, kuni 17. veebruarini saavad soovijad oma lemmiku poolt hääle anda. Konkursi kohta saab teavet siit.

Päikesesüsteemist tõukunud 2014 kevadsuvine kollektsioon «Orbitha» on Milaanos jalatsidisaini alal magistrikraadi kaitsnud Jazepova magistritöö edasiarendus. «Iga inimenegi tiirleb oma nö. «orbiidil,» rääkis Jazepova. Kollektsioonis saavad kokku külm plastik ning peen Itaalia nahk, mis ühendatud nähtavate käsitsipistetega, ümaravõitu kontsad pakuvad lisaks sümbolilisele tähendusele ka funktsionaalset tuge - kõik see peaks «Orbitha» kollektsiooni tegema võimalikult kandjasõbralikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles