Nördinud linlased: liiga kõrge parkimistasu paneb põntsu teenuste ja kultuuri tarbimisele

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kino Sõprus
Kino Sõprus Foto: Peeter Langovits

Vastuseks tallinlasele, keda vihastas asjaolu, et remondimehed ei taha kallinenud parkimistasu tõttu südalinna sõita, kirjutasid nördinud lugejad, et parkimistasu viib rahakotist sama suure summa kui kinoskäik.

Kirjutab kommenteerija Karmen: «Igale poole ja igal ajal ei ole võimalik ühistranspordiga sõita. Tõenäoliselt jäävad paljud rendipinnad rentnikest edaspidi tühjaks, sest nt teenindussektori kliendid ei kannata seda hinnatõusu välja,» kirjutab ta.
«Mina ei käi enam kesklinnas ega südalinnas ei maniküüris, pediküüris, massaažis, ega juuksuris ( mitte et ma neid teenuseid eriti tihti kasutaksin, aga siiski ). KIndlasti valin edaspidi äärelinna teeninduskohti või hoopis teeninduskoha Harjumaal,» kirjutas ta.

«Käisin laupäeval Sõpruse kinos ja parkisin kell 17.40 - 20.30 Vabaduse platsi maa-aluses parklas. MInu arve oli 9.50 eurot! See on ju absurdne summa maksta  kinoskäigu eest,» leiab Karmeni-nimeline kommenteerija. «Kinopiletid kahele maksid 10 eurot. No parkimishinnad ei ole balansis ülejäänud eluga - tulge mõistusele, linnavalitsus!» on Karmen oma kommentaaris nördinud.

Karmeniga on nõus ka teine kommenteerija, nimega Reixz, kes kirjutab: «Kui käin elukaaslase ja lapsega kinos, siis võin arvestada ligikaudu 50-eurose väljaminekuga. Kinopiletid, parkimine, lapsele midagi näksida ja ka endale/naisele näiteks joogiks mahla, ja ongi 50 eurot läinud,» kirjutas ta. Reixz põhjendab ka, miks ei kasuta ta Tallinna tasuta ühistransporti. «Sellise külmaga ma mäelt tulevate bussidega sõita ei soovi. Esiteks ülerahvastatud, teiseks on bussides  jätkuvalt eluheidikud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles