Arveteklaarimised võivad viia Suur-Karja taksopeatuse likvideerimiseni

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod.
Taksod. Foto: Peeter Langovits

Tallinna kesklinnas on taksosid lõhutud ja taksojuhte ähvardatud, et tõrjuda nad eemale magusast taksopeatusest Suur-Karja tänava otsas Hollywoodi ööklubi juures, Tallinki taksodel on sel kuul olnud seitse sellist juhtumit.

«Taksosse istunud kliendid alustavad vestlust taksojuhiga, teemaks vanalinn ja vanalinnas parkimine, antakse taksojuhile teada, et parem kui sa enam seda piirkonda ei teenindada, et siis ei teki sul probleeme, sellise vestluse käigus lõhutakse auto tagaiste terava esemega,» rääkis Tallink Takso juhatuse liige Alger Holzmann, kelle sõnul on lubatud taksojuhtide suhtes vägivalda tarvitada, kusjuures haiget lubatakse teha ka taksojuhi perele, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kesklinna politseijaoskonna juht Kaido Saarniit nentis, et politseile on laekunud mitmeid avaldusi, mis puudutavad taksode lõhkumist ja ähvardusi, ning politsei uurib, kes on nende juhtumite taga, Tallinki taksojuhid kahtlustavad konkreetset konkurenti.

«Viimaste taksojuhtide seletuste põhjal on teada, et need samad isikud, kes seal ähvardamas käivad ja niiöelda taksodega sõite tegid ja lõhkusid taksoistmeid, sõidavad Global takso logo kasutavate sõidukitega.»

Ennast Global takso tegevjuhina esitlev Juri Pjatnitski keeldus kommentaarist, sest tema sõnul ei tea ta sellest olukorrast midagi ja politsei pole tema poole pöördunud, «Aktuaalne kaamera» püüdis selgitust saada ka Global takso kaubamärgi all tegutsevatelt taksojuhtidelt, kuid kõik väitsid, et nad pole kursis või ei ole midagi näinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles