Anna teada: kuidas suhtud Tallinna koolide liitmise plaanidesse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ühisgümnaasium
Tallinna ühisgümnaasium Foto: Peeter Langovits

Kallis lugeja, anna palun teada, kuidas suhtud Tallinna linna plaanidesse osa pealinna koole omavahel liita!

Kas liidetakse sinu (lapse) kool? Milliseid muutusi võiks see kaasa tuua – on need positiivsed või negatiivsed? Kuidas mõjutab see sinu otsuseid kooli suhtes? Palun kirjuta oma arvamus kas selle loo kommentaariumisse või e-postile merike.teder@postimees.ee. Märgi kindlasti ka ära, milline on sinu suhe kõnealuse kooliga - oled vilistlane, õpilane, lapsevanem vms.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart avalikustas eile tegevuskava, mille järgi on sel aastal plaanis kaheksa kooli liitumised ning järgmisel aastal veel nelja kooli ühinemised.

Nii on arutlusel plaan liita sel aastal Tallinna 37. keskkool ja Tallinna Arte gümnaasium; Tallinna Ranniku gümnaasium ja Ehte humanitaargümnaasium; Tallinna südalinna kool ja Tallinna ühisgümnaasium ning Juhkentali gümnaasium ja kesklinna vene gümnaasium.

2015. aastal plaanitakse omavahel liita Tallinna Paekaare ja Lasnamäe gümnaasium ning Tallinna Sikupilli keskkool ja Kadrioru saksa gümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles