Tallinna ühissõidukid lähevad üle suvisele töökorraldusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Suvisele töökorraldusele ülemineku tõttu muutuvad alates 1. juunist sõiduplaanid kõikidel trammi- ja trolliliinidel ning enamikul bussiliinidel.

Tallinna transpordiameti teatel suurendatakse alates 1. juunist veovõimet liinidel 1A ja 34A . Sõitjate soovidele vastu tulles pikendatakse bussiliin 59 suvehooajaks (juuni-august) Pikakari rannani.

Muutub bussiliini 23 Kadaka – autobussijaam marsruut. Liin suunatakse Estonia peatusest autobussijaama asemel Kaubamaja peatusesse, et võimaldada sõitjatele mugavam ümberistumine teistele ühissõidukitele kesklinnas. Estonia peatusest autobussijaama on võimalik sõita ümberistumisega bussiliinidel 17, 17A ja 54.

Sõitjate vähesuse tõttu suveajal suletakse bussiliin 22 ja ekspressliinid 47, 48, 53 ja 56. Sõitjate teenindamine on tagatud samal marsruudil sõitvate teiste ühissõidukitega.

Infot ühissõidukite töökorralduse kohta saab aadressilt www.tallinn.ee ja telefonil 1345. Uued sõiduplaanid paigaldatakse ka ühissõidukite peatustesse.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles