Linna juhid kohtusid väikeparteide esindajatega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar, volikogu esimees Toomas Vitsut ja abilinnapea Taavi Aas kohtusid ümarlaual linnavolikogus esindamata väikeparteide ja MTÜde esindajatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar, volikogu esimees Toomas Vitsut ja abilinnapea Taavi Aas kohtusid ümarlaual linnavolikogus esindamata väikeparteide ja MTÜde esindajatega. Foto: Raepress

Tallinna linnapea Edgar Savisaar, volikogu esimees Toomas Vitsut ja abilinnapea Taavi Aas kohtusid ümarlaual linnavolikogus esindamata väikeparteide ja MTÜde esindajatega.


Savisaare sõnul kohtuti teist korda ja seekordseteks jututeemadeks olid väikeparteide ja MTÜde esindatus volikogu komisjonides ja halduskogudes ning linna elu aktuaalsed teemad, mis väikeparteidele muret valmistavad, vahendas Raepress.

Ümarlaual kõnelesid Rohelised Olev Andres Tinn ja Aleksander Laane, et neile teevad muret Läänemere puhtusega seotud teemad sealhulgas Russalka puhkepiirkonna arendamine. Räägiti ka Tallinna tänavavalgustuse üleviimisest ökonoomsetele LED valgustitele. Samuti kiitsid Rohelised Tallinna Energiaagentuuri tegevust, kust saab vajalikku nõu näiteks majade soojustamise ja maasoojuse küsimustes.

Valmisliidu Vaba Tallinna kodanik esindaja Erik Vest tõstatas aga Pirita majandusgümnaasiumis kuulujutuna leviva gümnaasiumiõppe kaotamise teema ja ka ettepaneku 49. bussiliini marsruudi korrigeerimiseks.

Üle-eestilise Valimisliidu esindajad Tõnu Kalvet ja Henn Leetna kurtsid Tallinna eraparklate kehva olukorra üle ja esitasid retoorilise küsimuse, et kui kaua veel nuumatakse välismaiseid pankasid ja mis saab siis, kui euro kukub.

Savisaare sõnul oli kohtumine konstruktiivne ja väikeparteid lubasid saata linnavalitsusele konkreetseid ettepanekuid ja oma nägemusi, kuidas arendada Russalka puhkeala ja kuidas nad näevad Pirita majandusgümnaasiumi tulevikku. Mitmed tõstatatud küsimused on juba ka lahendamisel linnavalitsuse komisjonides.

«Täna kõneks olnud linna teemadega tegeletakse linnavalitsuse poolt edasi, kindlasti kaasatakse ettepanekuid esitanud väikeparteisid ja MTÜ-sid nende küsimuste lahendamisse. Järgmine taoline kokkusaamine on märtsikuus,» märkis Savisaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles