Kohvik Komeet müüb päevas 250 küpsetist

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koogimeister Nadežda Kaarma maasika-kama tort.
Koogimeister Nadežda Kaarma maasika-kama tort. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Menukas Tallinna südalinna kohvik Komeet müüs möödunud aasta jooksul kokku ligi 100 000 koogilõiku ja pirukat ehk keskmiselt üle 250 küpsetise päevas.

Komeedi perenaise Anni Arro sõnul näitavad 2013. aasta müüginumbrid Komeedi jätkuvat populaarsust ja see annab indu järjest rohkem külastajate meelehea nimel pingutada. «Komeedi autentsed retseptid, naturaalsed toorained ja puhtad maitsed on toonud meile hulganisti püsikülastajaid, kellest nii mõnedki käivad sageli kohvikus just meie kondiitri Nadja imeliste küpsetiste pärast,» selgitas Arro.

Tallinnas Solaris keskuse katusekorrusel tegutseva kohviku Komeet kookide autoriks on Nadežda Kaarma. Tema ülipopulaarseks kujunenud kookide ja tortide nimekiri on lõputu, mille kohta on ta välja andnud ka kolm retseptiraamatut. Komeedi koogimenüüd vahetab Nadja vastavalt hooajale – suvel domineerivad vaarikad, maasikad, sõstrad ning talvel kaneel, rosinad ja martsipan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles