Lasnamäel reedel auto alla jäänud tüdruk suri haiglas

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaik Laagna teel
Õnnetuspaik Laagna teel Foto: Martin Ilustrumm

Tallinnas Laagna teel reede õhtul vales kohas teed ületades auto alla jäänud 14-aastane tüdruk suri ööl vastu tänast haiglas.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul juhtus liiklusõnnetus kell 19.54 Laagna teel Mustakivi keskuse vastas. Esialgsetel andmetel kukkus tüdruk teepiiret ületades sõiduteele, kus talle sõitis otsa Audi A4, mida juhtis 25-aastane Aleksandr.

Kiirabi viis raskelt vigastatud tüdruku Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus ta ööl vastu tänast suri.

Politsei kutsub liiklejaid tegema enda poolt kõik, et raskete tagajärgedega õnnetusi ära hoida. Jalakäijatel tuleb enne sõiduteele astumist veenduda, et nad ületavad teed õiges kohas ning et autojuhid on neid märganud, samuti tuleb pimedal ajal kanda helkurit, et end võimalikult hästi nähtavaks teha. «Autojuhid peavad arvestama muutlike ilmaoludega, valima teeoludele vastava sõidukiiruse ning arvestama kõigi kaasliiklejatega,» märkis politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Eestis on sel aastal vähem kui kuuga liikluses hukkunud 10 inimest, neist kuus olid jalakäijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles