Tallinnas lohistas buss kaasa jalgupidi ukse vahele jäänud naist

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinnas Järveotsa teel jäi eile õhtul jalgupidi ukse vahele liinibussist väljuma hakanud naine, kes lohises bussiga mitu meetrit kaasa ja sai vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus õnnetus kella 20.50 ajal Järveotsa tee bussipeatuses, kus bussist väljuma hakanud 56-aastane Zoja jäi jalgupidi bussi tagumise ukse vahele ja lohises bussiga mõned meetrid kaasa. Naine sai õnnetuses vigastada ja ta toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Veerand tundi hiljem juhtus Tallinnas ühissõiduki osalusel teinegi liiklusõnnetus, kui Paldiski maanteel Haabersti bussipeatuse juures kukkus alkoholi tarvitanud 64-aastane Simmo sõiduteele ja sai löögi samal ajal peatusest liikuma hakanud trollilt. Kannatada saanud mees viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Politsei selgitab õnnetuse täpsemaid asjaolusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles