Haaberstis muutuvad prügiveo hinnad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügivedu.
Prügivedu. Foto: Peeter Langovits

Linnavalitsus kinnitab homme uued, odavamad segaolmejäätmete ühekordse vedamise teenustasusid Haabersti linnaosas.


Uued hinnad hakkavad kehtima alates 1. juunist, vahendas Raepress. AS Veolia Keskkonnateenused teenindatavas Veskimetsa-Tiskre korraldatud jäätmeveo piirkonnas vähendatakse segaolmejäätmete jäätmeveo teenustasusid 15 protsendi võrra.

OÜ Adelan Prügiveod teenindatavates Ehitajate-Harku-Järveotsa ja Õismäe piirkondades vähendatakse teenustasusid segaolmejäätmete ühekordse vedamise eest viie kuni kümne protsendi võrra olenevalt jäätmemahuti suurusest. 600 ja 800 liitriste mahutite ühekordse vedamise teenustasu väheneb viie protsendi võrra ning 2 500 liitrise ja 4 500 liitrise mahuti ühekordse vedamise tasu kümne protsendi võrra.

Alates 1. maist vähendati jäätmeveo teenustasusid Tondi-Järve, Lilleküla-Kristiine, Südalinn-Keldrimõisa-Mõigu ning Uus-Maailm-Kitseküla-Luite korraldatud jäätmeveo piirkondades. Tondi-Järve piirkonnas vähenesid teenustasud 15 protsenti ning Lilleküla-Kristiine piirkonnas kümme protsenti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles