Õismäe saab betoonist tee

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õismäe elukeskkonnana.
Õismäe elukeskkonnana. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linn on koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga asunud Õismäele betoonteed projekteerima, teatas abilinnapea Kalle Klandorf MTÜ Eesti Kommunaalmajanduse Ühingu korraldatud seminaril «Teede ehitus ja hooldus», kus käsitleti betoonteede  rajamise võimalusi Tallinnas, tee-ehituse rahastamist ja räägiti tee-ehituse plaanidest 2014. aastaks.

«Kui betoonkattega tänavalõik lõik valmis saab, selgub lähima 3-5 aasta jooksul, kas betoonteede ehitumine on pikemas perspektiivis efektiivsem ja optimaalsem kui siiani kasutatud tehnoloogia,» rääkis Klandorf.

Klandorfi sõnul on 2014. aasta Tallinna eelarves 8 miljonit eurot teede korrashoiuks ja 16 miljonit eurot teede taristusse investeerimiseks.

«Mainimisväärseteks objektideks on Pärnu maantee viadukti rekonstrueerimine ja Pärnu maantee taastusremont lõigul Vabaduse väljak Tondi tänav, Ehitajate tee kapitaalremont ja rekonstrueerimine, Hiiu tänava remont, Õismäe tee välisringi taastusremont ja sisekvartaalsete teede remont kõikides Tallinna linnaosades.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles