Taavi Aas: vaatamata hinnatõusule pargitakse Tallinna südalinnas endiselt aktiivselt

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuline parkimine G. Otsa tänaval.
Tasuline parkimine G. Otsa tänaval. Foto: Raepress

Vaatamata parkimistasude hinnatõusule on südalinn endiselt suure parkimiskoormusega piirkond, parkimiskohad on 90 protsendi ulatuses hõivatud.


Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on hetkel tugevdatud vaatluse all parkimise olukord südalinna tsoonis, vahendas Raepress. Kõrgendatud tähelepanu all on olukord Roosikrantsi tänaval, Teatri väljaku parklas, Rävala puiesteel, G. Otsa tänaval, Mere puiesteel ja Pärnu mnt 6.

«Kellel on vaja südalinnas parkida, see ka seal pargib, kuid usun, et inimesed pigem kaaluvad rohkem parkimise kestvust ja teatud juhtudel ka selle otstarbekust,» ütles abilinnapea ja lisas, et mõningane hinnatõus ja ööpäevaringse tasulise parkimise kehtestamine ei ole senimaani mõjutanud inimeste parkimisharjumust, sest endiselt napib vabu parkimiskohti.

«Vaatluse tulemused näitavad, et Roosikrantsi tänava ja Rävala puiestee parkimiskohad on sõltumata kellaajast pidevalt maksimumi piiril hõivatud. Teatri väljaku parklas on öötundidel ja hommikusel ajal võimalik probleemideta parkida, samas aga alates kella kolmest napib parkimiskohti, G. Otsa tänaval ja Mere puiesteel. Pärnu mnt 6 parkimiskohad on aga maksimaalsel määral hõivatud alates hommikul kella üheksast kuni hiliste õhtutundideni,» selgitas Aas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles