Linnateater kergitab piletihindu

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnateater
Tallinna Linnateater Foto: Kultuurikava.ee

Tallinna Linnateater kergitab alates märtsist piletihindu. Linnateatri avalike suhete juhi Ruudu Raudsepa sõnul on teater viimastel aastatel püüdnud piletihinna tõusu vältida, kuid nüüd see pole enam võimalik, sest kõik muud teenused on kallimaks läinud. «Teater peab üldise hinnatõusuga kaasa minema,» selgitas ta.

Alates märtsikuu etendustest hakkab Tallinna Linnateatri piletitele kehtima uus hind, teatri kassast ostes 20 eurot. Piletilevist ostes lisandub sellele vahendustasu: piletiautomaatides ja e-poes maksab pilet 21.50 eurot ja Piletilevi müügipunktides 22.10 eurot. 

(Üli)õpilaste, õpetajate ja pensionäride sooduspileti hinnaks on Linnateatri kassast ostes 15 eurot, Piletilevi piletiautomaatides ja e-poes 16.10 eurot ja Piletilevi müügipunktides 16.70 eurot. Sooduspilet kehtib endiselt lavastustele «Skangpoomijad», «Offline», «Tõde ja õigus. Teine osa» ja «Lantimiskunstnikud».

Esimesed märtsikuu etenduste, Salme Kultuurikeskuses mängitava Elmo Nüganeni lavastuse «Maailmale nähtamatud pisarad» piletid tulevad müüki 21. jaanuaril. Statsionaari etenduste piletid tulevad müüki tavapärasel ajal, 1. veebruaril kell 11.

Kas hinnatõus tulevikus ka Linnateatri piletipõuda leevendab, on Raudsepa sõnul praegu raske prognoosida. Teatri kodulehe andmel on hetkel mõned vabad kohad vaid 31. jaanuaril Hobuveskis toimuvale etendusele «Offline» ning 21. veebruaril toimuvale Eesti filmilaulude õhtule, muud etendused on veebruari lõpuni välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles