Galerii: Pirital ehitatakse merevaatega kortereid ja kaubanduskeskust

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pirita tee veerel ja Ranna tee lõpus, vahetult enne Tallinna ja Viimsi piiri, kerkivad uued korterhooned. Viimasele projektile lisandub veel ka Konsumi kaubanduskeskus.

Pirita tee 26 asuva hoone näol on tegemist üheksakorruselise korterelamuga, mille all on täiendaval kahel keldrikorrusel parkla. Hoone on lahendatud ühe trepikoja ning hoone sisese koridoriga, mille kaudu pääseb kõikidesse korteritesse. Korterid on lahendatud selliselt, et kõikidest korteritest oleks vaade mere suunas.

Igal korrusel on kuni 10 korterit, valdavalt on tegemist keskmisest suuremate ja luksuslikumate korteritega. Esimesel korrusel paiknevad lisaks fuajee ja muud abiruumid.

TTP ehitus ehitab Ranna tee äärde merevaatega viiekorruselised korterhooned, mille ehitusalale kõrgub ka Konsumi uus kaubanduskeskus. Varem paiknes krundil Miiduranna kauplus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles