Lasnamäel kaduma läinud naine oli politsei turvamajas peidus

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja päästeameti ühisoperatsioon 21. oktoobril Lasnamäel.
Politsei ja päästeameti ühisoperatsioon 21. oktoobril Lasnamäel. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Politsei pidas kolmapäeval kinni mehe, kes kahtlustuse kohaselt kihutas kolmandat isikut tapma oma endist elukaaslast.

Politsei viis Natalja ohutuse tagamiseks ja vajalike uurimistoimingute tegemiseks nädala alguses kohta, kus ta oli politseinike kaitse all, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhi Priit Pärkna sõnul tuli Natalja elu ja tervise  tagamiseks ta kiiresti ning lähedastele teatamata mõneks ajaks igapäevasest elust välja viia.

«Esimesel võimalusel pärast vajalike menetlustoimingute läbiviimist sai ta siiski naasta oma pere juurde. Need mõned päevad olid lähedastele kindlasti väga rasked ja närvesöövad, kuid selline tegevus oli möödapääsmatu inimelu päästmiseks ja kuriteo paljastamiseks,» ütles Pärkna.

Politsei pidas 35-aastase Vladimiri kahtlustatavana kinni kolmapäeval taastusravihaiglas ja eile võttis Harju maakohus ta eeluurimise ajaks vahi alla.

Vladimirile on esitatud kahtlustus mõrvale kihutamises ja ka sama naise kehalises väärkohtlemises mullu oktoobris. Kui politseinikud läksid Vladimirit 21. oktoobril kinni pidama, kukkus ta kaheksanda korruse rõdult alla ning viibis pärast seda ravil ja taastusravil.

Isik, keda Vladimir tapmisele kihutas, osaleb menetluses tunnistajana.

Kriminaalmenetlust viib läbi Põhja prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talitus, menetlust juhib Põhja ringkonnaprokuratuur. Uurimise huvides ei ole praegu võimalik avaldada täpsemaid detaile menetluse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles