Naabreid laser-show'ga piinanud lasnamäelasele tehti hoiatus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasershow.
Lasershow. Foto: Peeter Sirge

Mupo sai jaanuarikuu esimestel päevadel omapärase väljakutse Lasnamäele, kus ühe korrusmaja seinal käis katkematu laser-show.


«Aastavahetusel, kui inimeste meeleolu oli rõõmus ja ümberringi käis suur melu, oli laserimäng päris atraktiivne. Seda eriti pimeduse saabudes. Mingil hetkel aga hakkas tulede lõputu vilkumine elanike jaoks tüütult ebameeldivaks ja häirivaks muutuma. Mupole väljakutse teinud inimene kaebas, et naabermajast tema elumaja seinale suunatud lasermäng ei lase vanaemale hoida toodud lapselast magada. Samuti mõjus valgusmöll koertele, kes avaldasid oma vaimustust urina ja klähvimisega,» rääkis mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

Mupo patrull selgitas välja, et valgusmängu korraldas mees, kes soovis pakkuda uusaasta- ja jõulurõõmu kogu lähiümbrusele, kuid sõitnud mõneks ajaks kodust eemale, unustas arvutiprogrammi välja lülitada. Nii muutus heast südamest tulnud tuledemäng positiivsest elamusest õuduste unenäoks.

Mehele tehti suuline hoiatus ja ta palus edastada oma avaliku vabanduse naabritele. «Tahtsin kõigile oma tulevärgiga vaid head ilusat aastat soovida,» selgitas mees. «Vabandan, kui asi vastupidi välja kukkus.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles