Maardust varastati suur kogus rehve

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas.
Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas. Foto: Corbis/Scanpix

Maardust Põhjaranna teelt konteinerist varastasid kurikaelad eile suures koguses autorehve, mille väärtuseks hinnatakse 200 000 krooni.

Põhja Politseiprefektuuri andmetel on rehvivargused Harjumaal vägagi populaarsed. Samal ajal kui kurikaelad Maardut puistasid, toimus samalaadne sündmus ka Harku vallas Rannamõisa külas, kus sõiduautolt eemaldati neli velge koos rehvidega.

Peale rehvide oli eile varaste seas au sees ka elektroonika. Saue vallast Alliku küla elumajast pandi pihta sülearvuti. Samas kõnniti Saku vallas Tänassilma külas elumajast minema elektroonika ja muude esemetega.

Kõige kummalisem vargus toimus aga Maardus, kus näpati puurimisseade koos haagisega.

Eile hommikul viidi Vääna külas läbi ka politseioperatsiooni «Kõik puhuvad», mille käigus tabati üks joobes ning viis alkoholi tarvitamise jääknähtudega sõidukijuhti.

Hommikul kell 7 alanud ning kolm tundi kestnud politseioperatsioonil tabati viis kiiruseületajat, kaks lahtise turvavööga sõitnud autojuhti, üks ülevaatuseta sõiduk ning üks lubadeta sõidukijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles