Teismelised kirjeldavad politseinike laiali aetud metsikut pidu

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnus ja lõbus – just nii kirjeldavad teismelised laupäeval Harjumaal Koidu külas toimunud joomingut, mis jahmatas ilmselt isegi elukogenud politseinikke.

Üks piduline kirjeldab noorteportaalis ask.fm, et politsei saabudes hüppasid mõned noormehed aknast välja ja jooksid minema, vahendab Õhtuleht. Samas tuli nii mõnigi hiljem tagasi, sest öösel õues ekseldes hakkas külm.

Üks noormees riputas oma Facebooki-lehele üles foto, kus ta seisab peol politseiniku kõrval. Enesekindel ilme ees, pöial püsti – nii ta mõnele kamraadile poseeris.

Ask.fm’is väidab üks 15aastane piiga, et ta oli õnneks kaine: «Väga mõnus pidu oli, kahju neist, kes vahele jäid.»

Teine, hiljuti täisealiseks saanud neiu teatab: «Mina jõin edasi, ajasin politseinikega juttu ja vaatasin kino pealt.»

Politseinikud leidsid laupäeva öösel kella 1.30 paiku öörahu rikkumise väljakutsele reageerides ühest Saue valla paarismajast eest suure peoseltskonna, kelle hulgas oli 22 alkoholi tarbinud alaealist. Kokku leidsid politseinikud eest peaaegu 50 inimest, nende hulgas oli täisealisi noori, kümme kainet alaealist ning 22 alaealist, kes olid tarbinud alkoholi, vahendas politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja. Alkoholi tarvitanud noorte joove ulatus minimaalsest kuni 1,8 promillini.

Pidu oli saanud alguse sellest, et 16-aastane neiu, kelle vanemad olid sõitnud reisile, kutsus külla sõbra, kes omakorda kutsus paar sõpra kaasa. Politsei leidis majast eest noori, kes olid tulnud peole mitmelt poolt Harjumaalt ja Tallinnast, aga ka Raplamaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles