Milline on kohviku Komeet külastajate lemmikkook?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kohvik Komeet

 Kohvik Komeet valis suhtlusvõrgustiku Facebook vahendusel möödunud aasta parima koogi. Maiustajate lemmikuks osutus vaarika-beseerull.

 Külastajad said oma lemmikule anda hääli vastavat pilti like'ides või jagades, hääletajate vahel loositi välja viis suurt Komeedi torti.

Pealinna maiasmokkade armastatud kohtumispaiga kohvik Komeedi torte ja kooke on võimalik tellida ka kohviku veebipoest. Valikus on olemas kõik meie klientide suurimad lemmikud nagu näiteks Napoleoni kook, vaarika-beseerull ja kihiline Valrhona šokolaadikook ning kodulehelt tellides on ka kookide hind mõnevõrra soodsam.

Maiasmokad ja kingituste otsijad saavad mugavalt tellida Komeedi kooke otse läbi kodulehe kohvikkomeet.ee, tasudes nende eest interneti pangalingi kaudu või krediitkaardiga. Kooke saab ette tellida 48 tundi kuni 30 päeva ja need saab kiirelt kohvikust kätte kliendi poolt märgitud ajal. Lisaks kookidele on Komeedi uhiuues e-poes saadaval ka kohviku koogimeistri Nadežda Kaarma retseptiraamatud ja kohviku kinkekaardid.

Solaris keskuse katusekorrusel tegutseva kohvik Komeedi kookide autoriks on Nadežda Kaarma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles